Werkwijze

Hoe komt u bij mij terecht?

Vaak komt het voor dat u met klachten eerst bij uw huisarts of specialist bent geweest. Als dit nodig wordt geacht ontvangt u een verwijsbrief naar de fysiotherapeut. Maar ook zonder verwijzing kunt u terecht bij fysiotherapie van der Heyden. In het laatste geval vind er eerst een screening plaats van uw klachten waarop ik samen met u bepaal of fysiotherapie inderdaad de beste behandeling voor u is.

Het eerste intakegesprek

Alvorens met de behandeling te starten is het erg belangrijk dat er een goed beeld ontstaat van uw hulpvraag en klachten. Dit gebeurt door een intakegesprek en lichamelijk onderzoek. Als hier behoefte aan is, bijvoorbeeld als u veel pijn heeft, vindt er direct al een eerste behandeling plaats.

Diagnose en behandeling

Na het eerste intakegesprek stel ik een diagnose en stel in samenspraak met u een behandelplan op. Per behandeling vindt een evaluatiemoment plaats en kijk ik wat er nog nodig is om u verder te helpen.

Vergoedingen

Fysiotherapie van der Heyden heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Vraag uw zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een vergoeding van een fysiobehandeling.